B2B-bloggen om SalesTech och Försäljning

Vi välkomnar Byggbasen som ny uppdragsgivare!

Skriven av David Andreasson | 2024-05-14 09:10

Vi är glada att kunna meddela att vi har inlett ett samarbete med Byggbasen, Nordens största gemensamma leverantörsportal för bygg-, fastighet-, och installationssektorn.

Byggbasen erbjuder en plattform där byggföretag, entreprenörer och leverantörer kan komma i kontakt med varandra för att hitta nya affärsmöjligheter. Informa kommer att hjälpa Byggbasen med försäljning av abonnemang och annonser på webbplatsen, i nyhetsbrev och i deras tidning.

– De har ett fantastiska erbjudanden till byggbranschen och vi är jätteglada att få möjlighet att hjälpa dem att växa. Tack vare vår långa erfarenhet av B2B-försäljning, och våra kunskaper inom SalesTech för en effektiv och kvalitativ kundbearbetning, tror vi mycket på det här samarbetet, säger Gustav Ståhlsten, partner på Informa.

Byggbasen vill med en gemensam leverantörsportal ge byggbranschen bättre förutsättningar för säkrare affärer, sund konkurrens och uppmuntran till ett hållbart samhällsbyggande.

– Med en gemensam portal kan vi skapa en trygg marknadsplats med effektiva verktyg som minskar administrationskostnader och förbättrar kommunikationen mellan aktörer, säger Hans Wigart, vd på byggbasen. 

Läs mer om Byggbasen på: https://byggbasen.com/

Vi ser fram emot ett långsiktigt och framgångsrikt samarbete med Byggbasen.